18 april, 2012 § Lämna en kommentar

20120418-131508.jpg

Man skulle kunna säga att jag tagit mina kockkunskaper till en helt ny nivå när jag ställt mig och stekt fisk och gjort min egna kalla sås. Blir mycket glass i Rom efter den senaste tidens kolhydratssnåla mat. Det är inte bara i kärlek som det handlar om att ge och ta…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Emelisa.

Meta

%d bloggare gillar detta: