Leker med min n…

28 december, 2011 § Lämna en kommentar

Image

Leker med min nya Mac. Fattar dock inte hur man laddar upp bilder utan att ladda upp hela iPhoto-albumet och att välja bland alla sina filer. Vill kunna gå in i iPhoto, välja ett album och välja en bild. Inga konstigheter med det kan man tycka. Något annat jag undrar över, ska jag skaffa Pages och Numbers eller Word och Excel…?

Till något helt annat, idag har jag sålt tre resor på en timma. Älskar att lämna siffrorna ibland för några timmars socialisering och säljande. Mycket att lära dock, men som sagt KUL.

Längtar redan något enormt efter våren. Och att semestra. Nu var det alldeles för länge sedan. Kan tänka mig Malta eller Kroatien i sommar, och så klart Italien. Hur som haver vore det kul att se något nytt. Trettio länder innan trettio är målet. 

Just det, redan förträngt. Igår kom jag hem svettig efter ett tufft IndoorWalking-pass. Hade handlat och lagade lite tacosallad. Efter det skulle jag diska och duscha och märker att det inte finns något varmvatten. Och där rasar världen! Köket ser ut som tredje världskriget och jag måste duscha. Tvättar ansiktet med isvattnet och tvål. Ställer mig i duschen och börjar skölja vatten över fötterna. Samtidigt börjar jag gråta. Usch, vad hemskt det var. Aldrig mer duscha i isvatten. Nej, så med detta sagt ska jag gå och ta en lång och VARM dusch. Adios!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Leker med min n…Emelisa.

Meta

%d bloggare gillar detta: